Miejsko-Gminna Biblioteka Publiczna

w Karczewie

book
book

Procesy technologiczne w gastronomii : technik żywienia i usług gastronomicznych : kucharz : zeszyt ćwiczeń. Cz. 2

Autor: Górska, Lidia.





Odpowiedzialność:Lidia Górska, Iwona Namysław.
Hasła:Kucharstwo - technologia
Ćwiczenia i zadania dla szkół zawodowych
Adres wydawniczy:Warszawa : Rea : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2015.
Opis fizyczny:487 s. : il. kolor. ; 25 cm.
Uwagi:Na okł.: Kwalifikacja T.6. Nowa podstawa programowa. Cz. 1. pod hasłem: Iwona Namysław, Lidia Górska. Bibliogr. s. 479.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

MGBP Karczew
ul. Widok 2, 05 – 480 Karczew

Sygnatura: 64
Numer inw.: 44909
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowek

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.